Handelsbetingelser

Levering
Lagervarer sendes samme dag ved bestilling inden kl. 16:00 på hverdage, og varer på vores fjernlager sendes dagen efter, eller efter nærmere aftale.

Fragt
Kunden betaler fragten efter vægt og størrelse. Vi sender typisk med DSV/GLS eller Post Danmark. Vi tilbyder specialfragt til Grønland og Færøerne. 

Betaling
Betalingsbetingelser er 8 dage netto ved oprettet bestilling. Ved for sent indbetaling beregnes der 2,00% rente pr. påbegyndt måned, indtil det forfaldne beløb er betalt. Uden aftale sender vi mod forudbetaling af proformafaktura.

Faktura
Faktura sendes pr. e-mail med en vedhæftet PDF faktura. Vi sender som regel samme dag som varen afsendes fra vores lager.

Vi kan også overføre via EAN.

Ejendomsforbehold
Dan Supplies forbeholder sig ejendomsretten til de leverede varer, indtil hele beløbet inkl. evt. renter og øvrige omkostninger er betalt fuldt ud.

Returvarer
Varer tages kun retur efter aftale. Dette gælder kun for lagervarer i uåbnet, uskadt og original emballage og det må højest være 14 dage siden at vi leverede varen til dig. Du betaler returfragten. Fjernlagervarer og maskiner tages ikke retur. 

Garanti generelt
Dan Supplies videregiver kun den garanti som vores leverandør giver os. Omkostninger og tab som følge af en mangelfuld vare erstattes ikke. Alle garantier er indleveringsgarantier, dvs. at varen skal leveres til vores lager.

Reklamationer
Straks ved modtagelse af en vare, skal du kontrollere varen for transportskader m.m.. Såfremt der er en transportskade, skal du nægte at modtage varen. Reklamationer skal ske inden for 8 dage fra varemodtagelse.

Forbehold
Handel hos Dan Supplies kan kun finde sted såfremt du er indforstået med vores salgs- og leveringsbetingelser. For at handle online i vores webshop på www.dansupplies.dk skal du være fyldt 18 år. Vi gør altid vores yderste for at vores tilbud, hjemmeside, webshop og øvrigt salgsmateriale er så fejlfrit som muligt, men vi tager forbehold for fejl, prisændringer, udsolgte varer og kan ikke drages til ansvar for forsinkede leverancer. Vi yder ikke kompensation for evt. tabt arbejdsfortjeneste eller andre omkostninger der fremkommer pga. fejl i produkter leveret af os.

Der tages forbehold for prisstigninger og trykfejl.

Alle priser er opført i danske kroner uden moms